Bie mien graf

Stoa nait bie mien graf mit troanen van verdrait
Ik bin vot, mor lig hier nait


Ik bin dij lije veurjoarswind dij deur dien hoar hin poest
Ik bin dij malse regenbui dijs heurst op dak van t hoes


Ik bin dij glinstertjes ien snij op t laand in winterrust
Ik bin dij zunnestroalen op wang dijs vuilst as ogen tou dust


Ik bin t roekoeren van de doeven dij noar hoes tou goan
Ik bin dij doezend steerns dijs zugst snachts bie volle moan


Ik bin dij vroag, woarom, woarom, dij deur dien kop blift speulen
t Vuur dat mor nait oet goan wil en in dien haart blift smeulen


Stoa nait bie mien graf mit d’ogen nat en rood
Ik lig hier nait, ik bin nait dood

Omtoalen van Do Not Stand At My Grave And Weep, n old Engels grafdicht van Mary Elizabeth Frye.

Ploats hier joen reactie op dit stòkje; algemaine reacties kennen in t Gastenbouk

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Achtergrond info:

Op dit stee willen wie geern wat informoatie over de schriever geven. Veur de lezer is dat vanzulf interessant. Wenneer geboren, woar komt hai of zai vot? Al meer schreven? En nog wat meer achtergrond. Schaande genog hebben wie dij informoatie nog nait (compleet). Doarom n oproup aan de schriever ons wat op te sturen.
 
Wie hebben veul waark van al wat joaren leden op de webstee stoan. t Kin vanzulf ook wezen dat de schriever al oet tied komen is. Doarom n oproup aan de noabestoanden om dizze informoatie te sturen, zodat noast t schriefwaark ook de persoon van de schriever in onze gedachten wieder leeft.

E-mail bie wat nijs?