Zo denk ik dat wie denken

Hou d’aander denkt, ik zol t nait waiten
Hou mout ik dat waiten as ik al nait ains
Mien aigen gedachten ken.


Zai springen mie ja as kikkers uut de koare,
Elk n aigen kaande uut, zunder dat ik der ook mor
Aine van trappaaiern kin.


Zo denk ik teminnen dat ik denk,
Zo denk ik dat wie aalmoal denken.

(Vrij noar Ellen Warmond)

Meer van t zulfde:

Ploats hier joen reactie op dit stòkje, de nijsten kinnen ie lezen op de Thoesbladzie. Algemaine reacties geern op t Prikbord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Achtergrond info:

Op dit stee willen wie geern wat informoatie over de schriever geven. Veur de lezer is dat vanzulf interessant. Wenneer geboren, woar komt hai of zai vot? Al meer schreven? En nog wat meer achtergrond. Schaande genog hebben wie dij informoatie nog nait (compleet). Doarom n oproup aan de schriever ons wat op te sturen.
 
Wie hebben veul waark van al wat joaren leden op de webstee stoan. t Kin vanzulf ook wezen dat de schriever al oet tied komen is. Doarom n oproup aan de noabestoanden om dizze informoatie te sturen, zodat noast t schriefwaark ook de persoon van de schriever in onze gedachten wieder leeft.

E-mail bie wat nijs?