Ik kin weer lopen

(28-04-2019, Veenkade Veendam)


Ik kin weer lopen,
dou nait meer aan terepie.
Ik kin weer lopen.
Duurfst nait komen bie mie
loop ik wel noar die.
Ik kin weer lopen.


Veurgoud genezen
van vlaigerg drok wezen.
Ik kin weer lopen,
huif nait meer in rolstoule rezen,
gain menukoarde veur pesjenten lezen.
Ik kin weer lopen.


k Luit mie laifjes verplegen,
gewilleg, daankboar, verlegen.
Ik kin weer lopen.
Liester in bome keert zok om,
vertelt deur dat k deraan kom.
Ik kin weer lopen.
Ik kin weer lopen.
Nooit weer dou ik zo dom.

Meer van t zulfde:

Ploats hier joen reactie op dit stòkje; algemaine reacties kennen in t Gastenbouk

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Achtergrond info:

Komt oet Hoogezaand.
 
Op dit stee willen wie geern wat informoatie over de schriever geven. Veur de lezer is dat vanzulf interessant. Wenneer geboren, woar komt hai of zai vot? Al meer schreven? En nog wat meer achtergrond. Schaande genog hebben wie dij informoatie nog nait (compleet). Doarom n oproup aan de schriever ons wat op te sturen.
 
Wie hebben veul waark van al wat joaren leden op de webstee stoan. t Kin vanzulf ook wezen dat de schriever al oet tied komen is. Doarom n oproup aan de noabestoanden om dizze informoatie te sturen, zodat noast t schriefwaark ook de persoon van de schriever in onze gedachten wieder leeft.

E-mail bie wat nijs?