Daanzen mit hom

Dou hai zee:
‘Ik wait t nait meer.’
Dou
wis ik t aal.


Ik daansde mit hom
mor nou nait langer.


36 moanen waren t,
n zet aan Adinda`s wachten geliek.


En aal dij tied daansde ik
mit hom.


Zös fotobouken, evenzoveul raaiskes,
waarme oavenden mit lu dij domt vrumden worden zellen.


Tied ging zo vlog en daans zo smui
dou ik nog daansde mit hom.


Wat der komen gaait noa ‘ik wait t nait’
wil k nait waiten, ik kiek t laifst nait veuroet.

Ik daans laiver weerom –
weerom noar hom

Meer van t zulfde:

Ploats hier joen reactie op dit stòkje, de nijsten kinnen ie lezen op de Thoesbladzie. Algemaine reacties geern op t Prikbord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Achtergrond info:

Op dit stee willen wie geern wat informoatie over de schriever geven. Veur de lezer is dat vanzulf interessant. Wenneer geboren, woar komt hai of zai vot? Al meer schreven? En nog wat meer achtergrond. Schaande genog hebben wie dij informoatie nog nait (compleet). Doarom n oproup aan de schriever ons wat op te sturen.
 
Wie hebben veul waark van al wat joaren leden op de webstee stoan. t Kin vanzulf ook wezen dat de schriever al oet tied komen is. Doarom n oproup aan de noabestoanden om dizze informoatie te sturen, zodat noast t schriefwaark ook de persoon van de schriever in onze gedachten wieder leeft.

E-mail bie wat nijs?